Carrycut er løsningen for profesjonelle transportører

Carrycut har som mål å gjøre det enkelt og sikkert å flytte ting i Norge. Til en fornuftig pris. Derfor er Carrycut-appen et verktøy som passer både profesjonelle og private brukere.

Vi har også sagt at vi skal gjøre det mulig for uavhengige transportører å samarbeide på en fleksibel måte. I år har vi vist at vi får det til. To ganger har vi i partnerskap med Nor Lines transportert last med Hurtigruta og kombinert det med delingsøkonomi. Det er en liten bragd. Og alt ved hjelp av en app som du kan laste ned på Android eller iPhone. Ingen kompliserte fraktsedler, bare å legge ut et oppdrag med noen tastetrykk.

Og så har vi også oppgradert appen slik at det blir enda enklere for dere som bruker Carrycut. Vi tror med hånden på hjertet at vi har den beste og enkleste teknologien for varefrakt i Norge i dag. Det sier ikke lite fordi Norge er et av det fremste landene i verden på mobilteknologi og logistikk.

Ønsker du som sjåfør å bli en del av morgendagens logistikkverden er Carrycut løsningen. Sikker betaling, kvittering, muligeht for å chatte direkte med kundene i appen, hjelp til å prioritere mellom oppdrag. Du kan bygge hele logistikkvirksomheten din rundt Carrycut-appen og de baksystemene vi har.

Vi benytterer også anledningen til å takke alle de flotte menneskene som har vært en del av teamet vårt så langt. Trondheim er en fantastisk universitets- og teknologiby og det er så mange fine folk fra hele verden som har vært med oss på reisen så langt. Vi gleder oss til å fortsette dette videre sammen med dere.