Hvordan kan Carrycut hjelpe deg #1

Hvis du bor et stykke unna hjemstedet ditt eller utenfor Norge, kan Carrycut hjelpe deg med å transportere dine eiendeler fra ett sted til et annet.

Screenshot_20170406-162859Enten du trenger å flytte dine ting til ditt nye hjem eller du har en bil/lastebil og kjører frem og tilbake mye med ledig plass, kan Carrycut være en god løsning for deg.

For eksempel, la oss si at du flytter til Stockholm og trenger å sende mer enn bare en koffert til ditt nye hjem. Last ned Carrycut appen, opprette et oppdrag og vente på å bli kontaktet av en av de transportører som kommer din vei, og kan ta dine eiendeler med seg. Deretter kan du følge dine ting gjennom appen, og når de ankommer trygt, kan du merke oppdraget som levert.

Hvis du har en bil og reiser til og fra Stockholm, kan du finne oppdraget i Carrycut appen ved å trykke på “Frakte” og ta oppdraget derfra.

Selv om avsenderen setter prisen, kan den bli forhandlet av både transportør og den som sender. Betalingen gjøres gjennom appen og begge to kan gi hverandre poeng.

Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvordan det fungerer, og ikke nøl med å sende oss en melding med noen kommentarer, spørsmål eller tilbakemeldinger.