Carrycut-teamet har mer enn 40 års erfaring fra å jobbe med logistikk, digitale løsninger og forretningsutvikling både nasjonalt og internasjonalt. Teamet er bygd opp av sterke personligheter med komplementær kompetanse og sterke relasjoner.

Team:

Børge Kjeldstad

MSc, BA, CEO

Børge har jobbet med logistikk for Det Norske Veritas, Sjøforsvaret og Marintek. Børge har vært involvert i tre tidligere startup-prosjekter.

Børge som også er en profesjonell billedkunstner, er den kreative motoren i Carrycut. Før han var med og startet Carrycut jobbet Børge som prosjektleder i DNV GL.

Børge snakker norsk, engelsk, spansk, tysk og litt fransk.

Torger Kjeldstad

Cand. Philol. Informatics, MBA, Chairman of the Board and Technical Advisor

16 års erfaring fra Telecom og IT, hvor de 11 siste er fra forskjellige lederposisjoner i Telenor og Dagens Næringsliv. I Telenor var Torger ansvarlig for å utvikle og lansere noen av de mest populære norske mobilappene. Han ledet også ansvaret for sentrale selvbetjeningsløsninger og utviklingsstrømmer i Telenor.

I dag er Torger sjef for programvareutvikling hos Norges tredje største avis, Dagens Næringsliv.

Torger snakker norsk, engelsk og tysk.

Bjørn Johan Bye

Cand. Polit, Economics, CFO

Erfaring fra bedriftsledelse, strategiutvikling, forretningsplanlegging og kontroll. Kjernekompetanse: Identifisere strategiske muligheter og prosjektplanlegging og -ledelse.

Forretnings (prosess) modellering, og forretningsplanutvikling. Sterke analytiske evner.

Bjørn er i dag Chief Risk Officer i Danica Pensjon.

Bjørn snakker norsk og engelsk.

 

Advisory Board:

Julie Rafn

MSc, UX expert and advisor

Julie har en Mastergrad (Sivilingeniør) fra NTNU og er en meget erfaren UX ekspert og rådgiver. Julie er i dag Tilbudssjef hos Asplan Viak AS og eier av  Rafn Consulting.

Tidligere stillinger omfatter blant annet Mobile Portal Manager i Telia Soneria,  Ansvarlig for brukervennlighet i Telenor  Nordic Mobile,  Rådgiver i Telenor R&D, og Designer for  Zonavi AS og Canal Digital.

Julie snakker norsk, engelsk, Fransk, spansk, Tisk og noen italiensk og portugisik.

Christian Meland

Bsc

Bsc, Forretninsgdrevet leder. Analytisk og kreativ, effektiv og forventer det beste fra seg selv og andre. Spesialfelt: KPI-styring, strategi, interessenthåndtering, forretningskontroll, design av datavarehus, optimalisering av kundeverdi, CRM, IAS39/IFRS i relasjon til kreditt, fortjenesteanalyse, forretningsetablering.

Christian er Kredittriskio- og analysesjef hos SpareBank 1 Kredittkort AS.

Christian snakker norsk og engelsk.

Odd Torstein Mørkve

MSc, Marine Technology
MSc, Logistics & Supply Chain Management

MSc (Sivilingeniør) i Marin Teknikk og MSc i Logistics and Supply Chain Management. Odd Torstein har mer enn 25 års erfaring som forsker, forskningsleder og konsulent innen logistikk og verdikjedeoptimalisering. Spesialisering innen risiko- og sårbarhetsanalyser av multimodale logistikksystemer.

Odd Torstein er i dag seniorrådgiver i Proactima AS.

Odd Torstein snakker norsk og engelsk.