Velkommen til vår verden!

,

Vil du være med å forme fremtidens transportløsninger? Billig og miljøvennlig varetransport vil bli tilgjengelig for alle. Samtidig blir det enklere å tjene penger på ledig transportkapasitet.

Carrycut hjelper deg når du skal flytte

Hvorfor velge Carrycut?

Visste du at opptil 50% av kapasiteten på profesjonell godstransport er uutnyttet? Bare tenk på alle de som kjører forbi deg på veien med tom plass i bilen! Så bortkastet plass. Vi i Carrycut elsker åpne tomme plasser – men av en mer naturlig type.

Forestill deg en verden hvor 100% av ledig kapasitet blir brukt til frakt av varer. Det vil bety mindre biler på veien og mindre forurensende utslipp – og ikke glem mindre kostnader og mer strømlinjeformet logistikk! Åh, fremtiden ser lys ut!

Vi har forestilt oss en slik verden og med din hjelp er vi et skritt nærmere å få det til! For hver gang du velger å bruke Carrycut hjelper du til med å forme en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Finn oss på Instagram!

Når du legger ut et oppdrag er det supert om du deler det på sosiale medier, tagg det gjerne med @carrycut så kan vi distribuere det til alle våre følgere. Da vil flere kunne tilby deg en god transportløsning. Vi gleder oss til å dele med deg de beste tipsene for å dra full nytte av Carrycut-appen i de neste bloggene.

Slå på oppdateringer

Vi forbedrer hele tiden vår app. Siden lansering har vi sluppet
oppdateringer jevnlig. Sjekk at du har den nyeste versjonen, og slå
gjerne på automatisk oppdatering, slik at du får med deg disse.

Se hvordan du bruker appen

Om du ikke har brukt appen vår før så kan du lære det ved å lese denne artikkelen. Eller så kan du se på videoen vi har satt sammen for deg nedenfor. Ikke nøl med å ta konktakt om det er noe du lurer på eller om du har noen innspill!